Zoek de schijf of het USB-flashstation en gebruik de volgende stappen om het wachtwoord van het lokale account opnieuw in te stellen. Als u gebruik blijft maken van een lokaal account kunt u uw wachtwoord mogelijk niet opnieuw instellen als u het bent verloren of vergeten. HP raadt u aan een Microsoft account te gebruiken om u aan te melden bij Windows.

  • De pincode voor uw account is ingesteld en deze kunt u gebruiken om u aan te melden.
  • Synchroniseer uw instellingen en bestanden op al uw desktops, laptops en telefoons.
  • Raadpleeg Nieuw account maken voor stappen voor het maken van een verbonden account van Microsoft in Windows 10.
  • Als u het wachtwoord van het gebruikersaccount bent vergeten en u een wachtwoordherstelschijf hebt, kunt u het wachtwoord hiermee opnieuw instellen.

Als u uw huidig Microsoft-account en u het wilt wijzigen, kunt u de instellingen in Accounts gebruiken om het wachtwoord te wijzigen. Meld u aan bij een beheerdersaccount en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden.

9 10

Wanneer het wachtwoord opnieuw is ingesteld, kunt u uw Microsoft-account gebruiken met het nieuwe wachtwoord om aan te melden bij uw Windows 10-apparaat download dll. Controleer of Windows 10 verbinding heeft met internet voordat u probeert aan te melden.

Ссылки

Meld u bij Windows aan met een e-mailadres en wachtwoord. Nu identificerenHP kan de meeste HP-producten identificeren en mogelijke oplossingen aanbevelen.

U kunt uw vergeten wachtwoord opnieuw instellen door de beveiligingsvragen te beantwoorden die u hebt ingesteld bij het maken van uw lokale account. HP raadt u aan om een ‘verbonden account’ van Microsoft te gebruiken om u aan te melden bij Windows. Meld u op een verbonden account van Microsoft met uw e-mailadres aan bij Windows. U kunt het wachtwoord op elk moment vanaf een ander apparaat opnieuw instellen. U hebt geen e-mailadres van Microsoft of Hotmail nodig voor het instellen van een verbonden account. Als u het wachtwoord van het gebruikersaccount bent vergeten en u een wachtwoordherstelschijf hebt, kunt u het wachtwoord hiermee opnieuw instellen.